Πέμπτη 13 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κινητοποιήσεις στην ιδιωτική Υγεία

Νέα στάση εργασίας (8 π.μ. - 12 μ.) προκήρυξε για αύριο το κλαδικό Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων και συναφών χώρων, για τους εργαζόμενους στην κλινική «Αθήναιον» του ομίλου «Euromedica». Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων, που φτάνουν μέχρι και τους 9 μισθούς.

«Οι απόλυτα επιτυχημένες στάσεις εργασίας που προηγήθηκαν δείχνουν την αποφασιστικότητα των συναδέλφων να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που βάζει η εργοδοσία. Ούτε οι εκβιασμοί, ούτε οι αόριστες υποσχέσεις μπορούν να σταματήσουν αυτόν τον αγώνα», αναφέρει το κλαδικό σωματείο σε σχετική ανακοίνωση, και καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν και να απαιτήσουν άμεση εξόφληση όλων των δεδουλευμένων και κανονική ροή μισθοδοσίας.

Στο μεταξύ, νέα εξόρμηση και παράσταση διαμαρτυρίας, με αίτημα να ανακληθεί η εκδικητική απόλυση συνδικαλιστή στο κέντρο αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» του ομίλου ΙΑΣΩ, πραγματοποίησε χτες το μεσημέρι το κλαδικό σωματείο. Ψήφισμα συμπαράστασης έστειλαν το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Αττικής και το επιχειρησιακό σωματείο του «Ερρίκος Ντυνάν». Το Σάββατο 15 Ιούλη, στη 1.30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ των εργαζομένων σε χώρο του «Φιλοκτήτη».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ