Σάββατο 1 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παίρνει «άριστα» σε περικοπές και εξαπάτηση του λαού...

Οι διακηρύξεις του πρωθυπουργού κατά τη χτεσινή επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας είναι για τα σκουπίδια. Εκεί πρέπει να τις πετάξει ο λαός

  • Οι κρατικές περικοπές στην Υγεία και τη φαρμακευτική περίθαλψη, που υλοποιεί η κυβέρνηση, είναι απαιτήσεις του κεφαλαίου, ενώ παραπλανά τους ασθενείς και τους υγειονομικούς ότι αυτή η αντιλαϊκή πολιτική είναι δήθεν για το καλό τους.
  • Ο πρωθυπουργός πανηγύρισε για την υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων, κρύβοντας ότι ο κρατικός προϋπολογισμός δεν δίνει ούτε ένα ευρώ. Εξήγγειλε ξανά προσλήψεις, κρύβοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία αφορά ορισμένου χρόνου θέσεις εργασίας, που δεν προσθέτουν, αλλά αντικαθιστούν τους προηγούμενους που απολύονται.
  • Παρουσίασε ως «επανάσταση» τη μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, που καμιά σχέση δεν έχει με τις σύγχρονες ανάγκες του λαού για πρόληψη, θεραπεία και αποκατάσταση.
  • ΚΚΕ: Να οργανώσει ο λαός την πάλη του και να διεκδικήσει την ανάπτυξη ενός αποκλειστικά κρατικού συστήματος Υγείας, σύγχρονου, πλήρως στελεχωμένου με υγειονομικούς όλων των ειδικοτήτων, με απολύτως δωρεάν εξετάσεις, νοσηλεία και φάρμακα, χωρίς πλαφόν και περικοπές.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ