Παρασκευή 30 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΝΕ
Η κυβέρνηση έχει βαριές ευθύνες για την εκρηκτική κατάσταση

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της Οργάνωσης για τους απλήρωτους σπουδαστές

Να πληρωθούν τώρα οι εκατοντάδες απλήρωτοι σπουδαστές των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ, ζητά με ανακοίνωσή του και το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, στην οποία σημειώνει:

«Για πάνω από έξι μήνες μένουν απλήρωτοι εκατοντάδες σπουδαστές των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) του ΟΑΕΔ σε όλη την Ελλάδα. Απαιτούμε να πληρωθούν τώρα τα δεδουλευμένα τους και να τους καταβάλλονται κάθε μήνα καθώς και να ασφαλιστούν πλήρως όλοι οι σπουδαστές που κάνουν πρακτική άσκηση.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει βαριές ευθύνες για τη συνολικότερη εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τους σπουδαστές. Τους κοροϊδεύει, κάνοντάς τους μπαλάκι ανάμεσα στα υπουργεία και τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, για το ποιος φταίει που είναι απλήρωτοι. Δείχνει με τις πράξεις της, όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, τι εννοεί όταν μιλά για ανάπτυξη που στο όνομά της καλεί το λαό και τη νεολαία να κάνουν και άλλες θυσίες.

Οι σπουδαστές ένα δρόμο έχουν: Να βγάλουν συμπεράσματα για το ποιος στέκεται εμπόδιο στη δουλειά με δικαιώματα, στο να σπουδάζουν χωρίς εμπόδια. Να οργανώσουν την πάλη τους με Επιτροπές Αγώνα στις σχολές, μέσα από τα σωματεία τους, μαζί με το ΠΑΜΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ