Παρασκευή 30 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., στην Κόρινθο, στο δημαρχείο, θα παρουσιαστεί η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής», «Δικτατορία 1967 - 1974, Κείμενα και Ντοκουμέντα». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ Μπραχαμίου Αττικής καλούν σε λαϊκό γλέντι στο πάρκο του Ασυρμάτου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 8 μ.μ, σε πολιτική συγκέντρωση στην Ευξεινούπολη Μαγνησίας, θα μιλήσει ο Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας.

-- Στις 9 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Μαρμάρι Εύβοιας, στην παραλία, θα μιλήσει ο Σοφοκλής Τόγιας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στην Πλατεία Δημαρχείου, οι ΚΟ Χαϊδαρίου διοργανώνουν λαϊκό γλέντι.

-- Στις 9 μ.μ., στα Τρίκαλα, στο πάρκο Ματσόπουλου, οι Οργανώσεις Τρικάλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΕ Βόλου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο πάρκο Ρήγα Φεραίου (δημαρχείο Βόλου). Θα χαιρετίσει ο Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αταλάντης καλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ στο καφενείο του Α. Αλεξίου στην Τραγάνα.

-- Στις 9 μ.μ., στην Αργυρούπολη, στην πλατεία Βάρναλη, οι ΚΟ Αργυρούπολης και Ελληνικού διοργανώνουν λαϊκό γλέντι.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Αγία Βαρβάρα, Πάρκο Μητέρα, σε λαϊκό γλέντι καλεί η ΚΟ Αγίας Βαρβάρας Αττικής.

Τη Δευτέρα 3 Ιούλη:

-- Στις 8 μ.μ., στο Αργος, στο Εργατικό Κέντρο, θα παρουσιαστεί η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής», «Δικτατορία 1967 - 1974, Κείμενα και Ντοκουμέντα». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΟ Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής καλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε», στον Θερινό Κινηματογράφο «Κατερίνα» (Δαβάκη 18, Χαϊδάρι)


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ