Πέμπτη 29 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καθημερινές αγωνιστικές δράσεις από τους αγρότες

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες Αγροτικών Ομοσπονδιών, Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα, στο πλαίσιο του δεκαημέρου δράσης που αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων:

-- Σήμερα, Πέμπτη, οι αγρότες από τους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση στα γραφεία του ΕΛΓΑ και του ΕΦΚΑ (πρώην ΟΓΑ) στη Λάρισα.

-- Στην Κέρκυρα, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας, θα γίνει κινητοποίηση σήμερα στις 7 π.μ., έξω από το δημαρχείο.

-- Στο Αίγιο, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας» αύριο, Παρασκευή, προγραμματίζει διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας.

-- Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Εφορία Αγρινίου, επίσης αύριο στις 11.30 π.μ., με προσυγκέντρωση στο πάρκινγκ της ΕΑΣ Αγρινίου στις 11 π.μ.

-- Αύριο, στην Κρήτη, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων πραγματοποιεί, στις 11 π.μ., διαμαρτυρία στη Διεύθυνση Δασών Χανίων και την Τετάρτη 12/7 κινητοποίηση σε όλα τα Κέντρα Υγείας του νομού.

-- Παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων διοργανώνει στην Τρίπολη, τη Δευτέρα 3 Ιούλη, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ