Πέμπτη 22 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Για μια ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις

Αθλητικά τουρνουά και αγώνες από τη Δευτέρα 26 Ιούνη

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιούνη), το Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ και το ΚΣ της ΚΝΕ διοργανώνουν μέρα αθλητικών δραστηριοτήτων τη Δευτέρα 26 Ιούνη, στην πλατεία Καραϊσκάκη (Δημαρχείο) Χαϊδαρίου, απέναντι από το Παλατάκι. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας με τίτλο «Μη φτιάχνεσαι στα μέτρα τους - Πάλεψε για να φτιάξουμε το μέλλον που μας αξίζει», θα διεξαχθούν:

-- Μεγάλο τουρνουά μπάσκετ 3on3

-- Αθλητικοί διαγωνισμοί

-- Φιλικοί αγώνες επίδειξης

Ο χώρος της πλατείας θα διαμορφωθεί κατάλληλα (γήπεδο, μπασκέτες κ.λπ.) ώστε να πραγματοποιηθούν οι αθλητικές δραστηριότητες.

Οι ομάδες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sportskne@gmail.com καθώς και στις Οργανώσεις της ΚΝΕ μέχρι και τις 25 Ιούνη.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται στο χώρο τη Δευτέρα 26 Ιούνη στις 16.30, καθώς οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17.00.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες θα είναι δωρεάν, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν εκθέσεις.

  • Αντίστοιχα, η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών την Τρίτη 27 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, με πλούσιο πρόγραμμα και φιλικό αγώνα μπάσκετ της ΚΝΕ με την ομάδα του ΚΕΘΕΑ.
  • Ακόμα, στη Λάρισα, η ΚΝΕ διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3on3, «Πέτα την μπάλα στο καλάθι! Οχι τη ζωή σου! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά!», τη Δευτέρα 26 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Λαμπρούλη (Φρούριο). Δηλώσεις συμμετοχής έως αύριο Παρασκευή.
  • Η ΚΟΒ Σαλαμίνας του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά για ζωή με σύγχρονα δικαιώματα», την Κυριακή 25 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αγάλματα. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ