Τετάρτη 21 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε εξέλιξη οι εκθέσεις βιβλίου στην Αττική

Συνεχίζεται η Γιορτή Βιβλίου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, που περιλαμβάνει εκθέσεις με εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής», βιβλιοπαρουσιάσεις, προβολές και άλλες πρωτοβουλίες, στα γραφεία του Κόμματος σε όλη την Αττική. Οι εκθέσεις περιλαμβάνουν θεματικά πακέτα προσφορών από διαφορετικές εκδόσεις, όπως για την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, τη στρατηγική του ΚΚΕ κ.λπ.

Το πρόγραμμα των εκθέσεων μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

-- Στα γραφεία της Ομόνοιας (Βερανζέρου & Κοτοπούλη), η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 29 Ιούνη, ενώ στα γραφεία της οδού Κολωνού 3 (Αθήνα) μέχρι την Κυριακή 25 Ιούνη. Το ωράριο λειτουργίας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 6 μ.μ. - 9 μ.μ. και Σαββατοκύριακα 10 π.μ. - 1 μ.μ. & 6 μ.μ. - 9 μ.μ.

-- Στο Γέρακα, μέχρι 25 Ιούνη και ώρες 6 μ.μ. - 9 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος (Λ. Μαραθώνος 96).

-- Στο Βύρωνα, μέχρι 25 Ιούνη και ώρες 6 μ.μ. - 9 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος (Χειμάρας & Αϊδινίου).

-- Στου Ζωγράφου, από 26 μέχρι 29 Ιούνη και ώρες 6 μ.μ. - 9 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος (Παπαδιαμαντοπούλου 81).

-- Στο Περιστέρι, στις 3, 4 και 5 Ιούλη, ώρες 10 π.μ. - 1 μ.μ. και 6 μ.μ. - 9 μ.μ., στο Μουσείο Εθν. Αντίστασης (Εθν. Αντίστασης 33). Στις 9 μ.μ. θα προβάλλονται ταινίες για την Οχτωβριανή Επανάσταση: Στις 3/7 το «Πώς δενόταν το ατσάλι», στις 4/7 «Τσαπάγιεφ» και στις 5/7 «Ο δρόμος προς τη ζωή».

-- Στο Κερατσίνι, από τις 3 μέχρι τις 7 Ιούλη και ώρες 6 μ.μ. - 9 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος στην Αμφιάλη.

-- Στο Πέραμα, στις 5, 6 και 7 Ιούλη, στον «Αρμό». Στις 5/7 και στις 6/7 θα προβληθεί ταινία και στις 7/7 θα παρουσιαστεί η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ