Σάββατο 17 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ιστορικοί περίπατοι στα βήματα της ΟΚΝΕ

Ιστορικό περίπατο διοργανώνει, σήμερα Σάββατο, η Τομεακή Επιτροπή Περιστερίου της ΚΝΕ, τιμώντας την Iστορία του ΚΚΕ και του εργατικού κινήματος στο Περιστέρι και τη δράση της ΟΚΝΕ. Ο περίπατος θα αρχίσει από τον Αγιο Αντώνιο, στις 6.30 μ.μ., και θα καταλήξει στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης.

Αντίστοιχα, η ΚΟΒ Πανεπιστημίου Πειραιά του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Πανεπιστημίου Πειραιά της ΚΝΕ πραγματοποιούν ιστορικό περίπατο στον Πειραιά, αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., από την πλατεία Κοραή, με θέμα «Από την ΟΚΝΕ στην ΚΝΕ, μαχητικό σχολείο διαπαιδαγώγησης νέων κομμουνιστών». Σταθμοί του θα είναι κτίρια και σημεία που συνδέονται με την Ιστορία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όπως τα γραφεία της ΟΚΝΕ Πειραιά και το Πασαλιμάνι, σημείο προσυγκέντρωσης σε μεγάλες απεργίες.

Επίσης αύριο Κυριακή, οι Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης Βύρωνα, Ζωγράφου και Καισαριανής της Τομεακής Οργάνωσης Ανατολικών της ΚΝΕ διοργανώνουν escape room με θέμα «Από την ΟΚΝΕ στην ΚΝΕ», καλώντας τους μαθητές να ξεκλειδώσουν τα κρυμμένα μυστικά, στις 7.30 μ.μ., στην Καισαριανή, στο Σκοπευτήριο (Πλάκες).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ