Πέμπτη 15 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Συμφωνία με Πρίντεζη για Ολυμπιακό

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πρίντεζη για τρία ακόμα χρόνια ανακοίνωσε χτες η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά από συνάντηση που είχαν οι διοικούντες της ομάδας με τον 32χρονο παίκτη, καθώς ήταν δεδομένη η επιθυμία του Πρίντεζη να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους». Ετσι για τον Ολυμπιακό έκλεισε άμεσα και με επιτυχία ένα από τα πολλά σημαντικά ζητήματα που υπάρχουν στο προσκήνιο ενόψει της ενίσχυσης για τη νέα σεζόν. Σειρά πλέον αναμένεται να πάρει η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη, το συμβόλαιο και του οποίου λήγει τη φετινή σεζόν.

Η ώρα του σχεδιασμού για ΠΑΟ

Μετά τα πανηγύρια για την κατάκτηση του νταμπλ, στον Παναθηναϊκό σειρά παίρνει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, με τα μεταγραφικά σχέδια να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την ΚΑΕ. Οι πληροφορίες θέλουν τους διοικούντες να προσανατολίζονται στη δημιουργία ελληνικού κορμού στην ομάδα, με τις περιπτώσεις των Στράτου Περπέρογλου και Κώστα Σλούκα να δείχνουν ψηλά στις προτιμήσεις, ενώ οι «πράσινοι» φέρεται να κοιτάνε και την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Μετακομίζει στη Λάρισα ο Φάρος Κερατσινίου

Σε συμφωνία με τον ΓΣ Λάρισας προχώρησε ο Φάρος Κερατσινίου, προκειμένου οι δυο ομάδες να ενωθούν για να προκύψει νέα ΚΑΕ, η οποία θα μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Basket Legue μετά την άνοδο που εξασφάλισε η ομάδα του Κερατσινίου από την Α2. Ο Φάρος θα μετακομίσει στη Λάρισα και θα αγωνίζεται με τη φανέλα και τα χρώματα του ΓΣΛ, ενώ η ομάδα του Κερατσινίου θα κρατήσει τις ακαδημίες της ομάδας καθώς και ένα ποσοστό συμμετοχής 10% στη νέα ΚΑΕ που θα δημιουργηθεί.

Αναρμόδιο το ΣτΕ για τις δηλώσεις Δ. Γιαννακόπουλου

Το Δ' Τμήμα του ΣτΕ έκρινε ότι είναι αναρμόδιο να εξετάσει την αίτηση τόσο του προέδρου του Παναθηναϊκού Δ. Γιαννακόπουλου όσο και της ίδιας της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την ποινή που έχει επιβληθεί στον πρώτο, και παρέπεμψε την υπόθεση στο Διοικητικό Εφετείο. Η ποινή στον Δ. Γιαννακόπουλο είχε επιβληθεί λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει στις 28 Μάη 2014, μετά από αγώνα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ