Πέμπτη 15 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αναβολή των πανελλαδικών εξετάσεων στη Λέσβο

Την αναβολή μέχρι νεοτέρας των πανελλαδικών εξετάσεων στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια στα εξεταστικά κέντρα της Λέσβου ανακοίνωσε χτες το υπουργείο Παιδείας, σημειώνοντας πως το χρονοδιάγραμμα επανάληψης των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθημάτων που δεν πραγματοποιήθηκαν θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.

Οπως αναφέρει, λήφθηκαν υπόψη η κήρυξη της Λέσβου σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, οι ιδιαίτερες συνθήκες που προέκυψαν στο νησί λόγω της σεισμικής δραστηριότητας, η αναβολή των πανελλαδικών εξετάσεων στα ΕΠΑΛ στις 13 Ιούνη στα ΓΕΛ Λέσβου, Χίου Οινουσσών και Ψαρών στις 14 Ιούνη, η καταλληλότητα των εξεταστικών κέντρων της Χίου.

Οι εξετάσεις στα υπόλοιπα εξεταστικά κέντρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου συνεχίζονται κανονικά από σήμερα.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» ανακοίνωσε χτες πως μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα 14 σχολικά κτίρια της Λέσβου που χρησιμοποιούνται ως εξεταστικά κέντρα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι είναι κατάλληλα. Οπως ενημερώνει, το κλιμάκιο των μηχανικών συνεχίζει τις αυτοψίες στις περιοχές Βρίσα, Πλωμάρι, Μεγαλοχώρι και Πολιχνίτο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ