Παρασκευή 9 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αμεση απάντηση στα νέα κυβερνητικά αντιλαϊκά μέτρα και τις άθλιες μεθοδεύσεις

Συγκέντρωση σήμερα στις 3.30 μ.μ. στη Βουλή, την ώρα που θα συζητιούνται και θα ψηφίζονται οι τροπολογίες που κατατέθηκαν χτες στα μουλωχτά με νέα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για την «αξιολόγηση»

  • Με άθλιες μεθοδεύσεις και διαδικασίες εξπρές, η κυβέρνηση προωθεί σήμερα για ψήφιση στη Βουλή νέα αντιλαϊκά μέτρα, συμπληρωματικά του 4ου μνημονίου. Με στόχο να μην πάρει χαμπάρι ο λαός, οι νέες ρυθμίσεις κατατέθηκαν με μορφή τροπολογιών σε μια απλή «κύρωση συμφωνίας» για την αλιεία!
  • Το ΚΚΕ, από την πρώτη στιγμή, κατήγγειλε ότι η αθλιότητα της κυβέρνησης έχει ξεπεράσει κάθε όριο, ενώ σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος θα αποχωρήσει από τη συζήτηση, μη νομιμοποιώντας τέτοιου είδους διαδικασίες.
  • Οι τροπολογίες αφορούν αντεργατικές - αντιλαϊκές ρυθμίσεις για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, τη φορολογία, τις συντάξεις, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τα οικονομικά των κομμάτων.
  • Το ΠΑΜΕ καλεί όλα τα Συνδικάτα να βρεθούν από το πρωί στους χώρους δουλειάς, να ενημερώσουν και να ξεσηκώσουν τους εργαζόμενους, καλώντας στη συγκέντρωση στις 3.30 μ.μ. στη Βουλή.

ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ