Πέμπτη 1 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Συνάντηση με εργαζόμενους συμβασιούχους στα σχολεία

Ενόψει της κινητοποίησης στις 25 Ιούνη

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη
Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη
Συνάντηση με εργαζόμενους με οκτάμηνες συμβάσεις, που απασχολούνται στα σχολεία του δήμου Πατρέων, είχε χθες αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νέας μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Στη συνάντηση ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης τόνισε ότι η δημοτική αρχή, μαζί με τους εργαζόμενους, θα αγωνιστεί για να συνεχίσουν οι εργαζόμενοι χωρίς καλοκαιρινή διακοπή την εργασία τους, εξυπηρετώντας τις ανάγκες επιβίωσής τους και ταυτόχρονα τις υπηρεσιακές ανάγκες του δήμου την καλοκαιρινή περίοδο. Να σημειώσουμε ότι η εργασιακή σχέση των συγκεκριμένων εργαζομένων θα ανασταλεί για χρονικό διάστημα παραπάνω από δύο μήνες, από τις 30 Ιούνη 2017 έως την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2017-18, γεγονός που σημαίνει ότι θα μείνουν απλήρωτοι για το χρονικό αυτό διάστημα, αφού δεν θα παρέχουν - χωρίς δική τους επιλογή και ευθύνη - εργασία.

Επίσης ο δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην πορεία κατά της ανεργίας, για να διεκδικήσουν μαζί με τους άλλους εργαζόμενους και τους ανέργους σταθερή απασχόληση, δουλειά με δικαιώματα.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι συσκέψεις του δήμου για την προετοιμασία της κινητοποίησης στις 25 Ιούνη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ