Τετάρτη 31 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE - ΠΛΕΪ ΟΦ
Φινάλε με ανοιχτά ζητήματα

Την τύχη στα χέρια του για την πρωτιά έχει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό φινάλε των πλέι οφ

Eurokinissi

Την τύχη στα χέρια του για την πρωτιά έχει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό φινάλε των πλέι οφ
Με την τιμωρία του ΠΑΟ να έχει αλλάξει τα δεδομένα και εν αναμονή των αποφάσεων για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου που αφορούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (χτες ή σήμερα), πέφτει σήμερα η αυλαία των πλέι οφ στη Super League. Στα δύο παιχνίδια που θα κλείσουν την αυλαία το ενδιαφέρον μοιράζεται στην κόντρα της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό (20.30, Novasports 1), και σ' αυτήν της Νέας Σμύρνης όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ (20.30 Novasports 2). Τη μάχη της πρωτιάς, που οδηγεί σε συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνουν οι δύο «δικέφαλοι», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τον πρώτο να έχει βαθμολογικό προβάδισμα και την τύχη στα χέρια του.

Στην Τούμπα «ασπρόμαυροι» και «πράσινοι» κοντράρονται στη σκιά των όσων είχαν γίνει στον πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο ο οποίος διακόπηκε (εξαιτίας αντικειμένου που χτύπησε τον Βλ. Ιβιτς) αλλά και των όσων ακολούθησαν, με την ένταση και τις δικαστικές διαμάχες των δύο ΠΑΕ. Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ με νίκη κατακτά την πρώτη θέση στη βαθμολογία ενώ αυτό μπορεί να συμβεί σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, αρκεί να μη νικήσει η ΑΕΚ. Γεμάτο θα είναι το απουσιολόγιο και στις δύο ομάδες. Από τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν οι Μάτος, Μαλεζάς, Πέλκας (τιμωρημένοι), Γλύκος, Μυστακίδης, Βαρέλα, Κάμπος (τραυματίες) αλλά επιστρέφουν οι Σάχοφ, Ουαρτά. Από τον Παναθηναϊκό οι Ζέκα, Λέτο, Μπεργκ, Εμποκού (τιμωρημένοι), Μολέντο (ζήτησε άδεια) ενώ επιστρέφει ο Κουλιμπαλί.

Στο άλλο παιχνίδι ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ με στόχο να αποφύγει την τελευταία θέση στα πλέι οφ που οδηγεί σε πρόωρους ευρωπαϊκούς μπελάδες (μέσα Ιούλη). Οι «κυανέρυθροι» θέλουν τη νίκη ή την ισοπαλία και την ίδια ώρα βαθμολογικές απώλειες του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Απών θα είναι από τους γηπεδούχους ο τιμωρημένος Οικονόμου. Από την άλλη, η Ενωση θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την πρωτιά θέλοντας μόνο τη νίκη και στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ (ισοπαλία ή ήττα). Εκτός θα είναι οι τραυματίες Πέκχαρτ, Πατίτο, ο ανέτοιμος Αραβίδης, ο... τελειωμένος από την ομάδα Βάργκας ενώ επανέρχεται ο Βράνιες.

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της Super Legue (θέσεις 1-5) και ως εκ τούτου ισχύει κανονικά ό,τι είχε αποφασιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, Επίσης το ίδιο όργανο απέρριψε ως αναρμόδιο την προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της τιμωρίας του Μάρκους Μπεργκ και έτσι παραμένει η τιμωρία του Σουηδού.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ(2023-04-08 00:00:00.0)
Ντέρμπι σε Φάληρο και Τούμπα(2022-05-11 00:00:00.0)
Kομβική στροφή με δύο ντέρμπι(2021-04-21 00:00:00.0)
Κόντρα «Δικεφάλων» με βλέψεις Champions League(2020-07-01 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2020-01-11 00:00:00.0)
Προβάδισμα «Δικεφάλων»(2017-05-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ