Τετάρτη 31 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21 Απριλίου 1967:

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καλλιθέα, στο δημοτικό γυμναστήριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» (Αριστοτέλους 22, δίπλα από το γήπεδο Καλλιθέας), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη συγκρότηση και τη δράση της ΚΟ Καλλιθέας και των γύρω περιοχών την περίοδο της δικτατορίας. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία με τραγούδια του αγώνα από το συγκρότημα της ΚΝΕ. Στο χώρο θα λειτουργούν έκθεση με αρχειακό υλικό και βιβλιοπωλείο. Πούλμαν για την εκδήλωση θα αναχωρήσουν από τις παρακάτω συνοικίες της Ν. Αθήνας: Μπραχάμι στις 6 μ.μ. από νέο τέρμα, Αλιμο στις 6.30 μ.μ. από Δωδεκανήσου 57, Φάληρο στις 6.30 μ.μ. από πλ. Φλοίσβου, Αργυρούπολη στις 6.30 μ.μ. από το δημαρχείο, Ελληνικό στις 6.15 μ.μ. από πλ. Σουρμένων, Γλυφάδα στις 6.15 μ.μ. από Αγ. Τρύφωνα, Ν. Σμύρνη στις 6.15 μ.μ. από πλ. Ανοιξης, με στάσεις: Πλ. Σκαντζουράκη, Αρτάκης και Αγχιάλου, Κράτητος «Ζέα», Ραιδεστού - Λεόντειο, «Polis Park».

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ηλιούπολη, στο δημοτικό αναψυκτήριο «Δ. Κιντής», θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στον Υμηττό, στο Α' ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Καρλόβασι Σάμου, στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Χατζηγιάνειο). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει συζήτηση για την οργάνωση της ζωής στα στρατόπεδα και στις φυλακές της χούντας, με τον τότε εξόριστο Χρήστο Γαζιάνο.

Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Πετρούπολη, σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο (Μπουμπουλίνας & Αθ. Διάκου) θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 8 μ.μ., οι Οργανώσεις Τρικάλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση στο χώρο των παλιών φυλακών. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ