Τετάρτη 31 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Αντιπολεμική συναυλία

Αντιπολεμική εκδήλωση με συναυλία διοργάνωσαν την περασμένη Πέμπτη οι μαθητές του Γυμνασίου Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης, μαζί με τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου, στο Πολύκεντρο Μοιρών του δήμου Φαιστού.

Στη συναυλία, στην οποία αποκλειστικοί συντελεστές ήταν οι μαθητές του σχολείου, ως χορωδία και ως ορχήστρα, με την ενορχήστρωση και διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής του σχολείου, παρευρέθηκαν δεκάδες γονείς και μαθητές του σχολείου, καθώς και κάτοικοι των Μοιρών και της γύρω περιοχής. Την εκδήλωση χαιρέτισε το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη οι γονείς να κατανοήσουν τα πραγματικά αίτια των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων που γεννούν την προσφυγιά και με την αγωνιστική τους δράση να δώσουν το παράδειγμα στα παιδιά τους, για τους αγώνες που έχουν να δώσουν για «το ψωμί και την ειρήνη». Να οργανώνουν την πάλη τους ενάντια στα σχέδια βαθύτερης εμπλοκής της χώρας στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, τα οποία ενισχύουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις, ενάντια στην αμερικανοΝΑΤΟική βάση της Σούδας, η οποία λειτουργεί ως μαγνήτης πολέμου για το νησί.

Το χαιρετιστήριο μήνυμα έκλεισε με κάλεσμα προς τους μαθητές και γονείς των Μοιρών και της γύρω περιοχής στη μεγάλη παγκρήτια κινητοποίηση στα Χανιά ενάντια στη βάση της Σούδας, που έγινε την Κυριακή 28 Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ