Τρίτη 30 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Καμία διευκόλυνση στους φονιάδες των λαών!

Σε ανακοίνωσή του για τη ΝΑΤΟική άσκηση που φιλοξενεί η κυβέρνηση, το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ σημειώνει:

«Η στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που παρέχει διέλευση στη δολοφονική μηχανή του NATO και διαμονή σε ελληνικά στρατόπεδα στο πλαίσιο της άσκησης "Noble Jump 2017", πρέπει να βρει το λαό και τη νεολαία απέναντί της.

Η κυβέρνηση επιδιώκει μάλιστα να συνδράμουν και οι Ελληνες φαντάροι που υπηρετούν τη θητεία τους σε ενέργειες που καμία σχέση δεν έχουν με την αποστολή που πρέπει να έχουν, για την υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας.

Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες γιατί φέρνει τους φονιάδες των λαών στη χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι είναι χωμένη μέχρι τα μπούνια στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς για λογαριασμό του κεφαλαίου. Είναι απάτη ότι το ΝΑΤΟ προσφέρει "ασφάλεια" στον ελληνικό λαό. Το ΝΑΤΟ μόνο πολέμους και προσφυγιά έχει γεμίσει τους λαούς απ' όπου έχει περάσει.

Καλούμε τους νέους της χώρας μας να παλέψουμε μαζί για:

-- Να μη δοθεί καμία διευκόλυνση σε ΝΑΤΟικά στρατεύματα να περάσουν από ελληνικό έδαφος. Καμιά συμμετοχή στους πολεμικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις.

-- Κανένα μέλος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε αποστολές εκτός Ελλάδας. Να επιστρέψουν τα ελληνικά στρατεύματα και από τις 13 αποστολές εκτός συνόρων.

-- Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι άλλες ΝΑΤΟικές βάσεις.

-- Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ