Κυριακή 28 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΙΣΤΟΡΙΑ
Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος για την παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967-1974», που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ. Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα, Κυριακή:

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Μέγαρα Αττικής, στην κεντρική πλατεία, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΘΕΟΓΝΙΣ, θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Σταυρούπολης Θεσ/νίκης καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Σταυρούπολης (οδός Τζαβέλα), με ομιλήτρια την Νένα Νικοπολιτίδου, μέλος της ΤΕ Βορειοδυτικών Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Ημαθίας καλεί σε εκδήλωση στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, με ομιλητή τον Μιχάλη Καλαϊτζή, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

Αύριο, Δευτέρα:

-- Στις 7 μ.μ., στο Περιστέρι, στο ΚΥΒΕ (Εθν. Μακαρίου 1), θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση αρχειακού υλικού.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου (Κάλχου 48 - 50), θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Καλαμαριάς Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ καλούν στο Θεατράκι Χηλής, σε εκδήλωση με ομιλήτρια την Εφη Κούκουλα, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

Την Τετάρτη 31 Μάη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καλλιθέα, στο δημοτικό γυμναστήριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» (Αριστοτέλους 22, δίπλα από το γήπεδο Καλλιθέας), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη συγκρότηση και τη δράση της ΚΟ Καλλιθέας και των γύρω περιοχών την περίοδο της δικτατορίας. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και θα ακολουθήσει συναυλία με τραγούδια του αγώνα από το συγκρότημα της ΚΝΕ. Στο χώρο θα λειτουργούν έκθεση με αρχειακό υλικό και βιβλιοπωλείο.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ηλιούπολη, στο δημοτικό αναψυκτήριο «Δ. Κιντής», θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ