Πέμπτη 25 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Την Κυριακή η κινητοποίηση στη βάση της Σούδας

Παγκρήτια κινητοποίηση στη βάση της Σούδας διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης Κρήτης την Κυριακή, με σημείο εκκίνησης την πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, στις 12 το μεσημέρι. Θα χαιρετίσουν ο Σταύρος Τάσσος, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, και ο Ηρακλής Τσαβδαρίδης, εκτελεστικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης.

Μετά τη διαδήλωση θα ακολουθήσουν λαϊκό γλέντι στα Καθιανά Ακρωτηρίου και παρουσίαση της ειδικής έκδοσης που επιμελήθηκαν οι Επιτροπές Ειρήνης Κρήτης και αφορά την αμερικανοΝΑΤΟική βάση στη Σούδα, από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου, Νίκο Πατεράκη.

Το Σάββατο, στις 8.30 μ.μ., στο παλιό λιμάνι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με κρητική μουσική και τη συμμετοχή του αθλητικού χορευτικού ομίλου «Οι Πελασγοί», του Τ. Ψαλιδάκη και του συγκροτήματός του. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ελπίδα Παντελάκη, γενική γραμματέας της ΕΕΔΥΕ. Σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις καλεί και η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ.

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ οργανώνει αποστολή συμμετοχής στην παγκρήτια κινητοποίηση. Η αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 27 Μάη, με το πλοίο «EΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» και η αναχώρηση από τα Χανιά θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 28 Μάη από το λιμάνι της Σούδας για Πειραιά (ώρα αναχώρησης από Πειραιά 9 μ.μ., ώρα προσέλευσης 7 μ.μ., στην πύλη Ε3).

Στην κινητοποίηση καλούν δεκάδες Σωματεία, Αγροτικοί Σύλλογοι, Φοιτητικοί Σύλλογοι, Σύλλογοι Γυναικών και άλλοι φορείς της Κρήτης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ