Παρασκευή 19 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λαϊκός ξεσηκωμός, αγώνας διαρκείας για να ανατρέψουμε μνημόνια και αφεντικά

  • Μαζική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και διαδήλωση στο Σύνταγμα, την ώρα που το 4ο μνημόνιο ψηφιζόταν στη Βουλή. Συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις
  • Μνημόνιο «εις την τετάρτην» χαρακτήρισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, την αντιλαϊκή συμφωνία, μιλώντας στη Βουλή

ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ
Δημήτρης Κουτσούμπας: Η αντιλαϊκή συμφωνία αποτελεί μνημόνιο «εις την τετάρτην», με μέτρα και «αντίμετρα» που στηρίζουν την κερδοφορία του κεφαλαίου, είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Η κριτική της ΝΔ και άλλων κομμάτων στην κυβέρνηση έχει την ίδια αντιλαϊκή αφετηρία. Οπως ψήφισαν όλοι μαζί το 3ο μνημόνιο, έτσι θα προχωρήσουν και στην εφαρμογή του 4ου μνημονίου υπέρ του κεφαλαίου.

Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα σε όσους και όσες αγανακτούν, βλέπουν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, έχουν διάθεση να συγκρουστούν με τη μοιρολατρία, τη μιζέρια, τις μειωμένες απαιτήσεις.

Ο πόλεμος των εργαζομένων, του λαού με τους διαφεντευτές της ζωής τους είναι μαραθώνιος. Είναι αγώνας καθημερινός, συνεχής, για να δημιουργηθούν παντού εστίες αντίστασης και αντεπίθεσης, να συγκροτηθεί κίνημα ανατροπής της πολιτικής και της εξουσίας των μονοπωλίων.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΔΙΟΥ
ΣΤΑΔΙΟΥ

ΣΕΛ.  4   -   6,    10,    15

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org