Σάββατο 13 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα

Συνεχίζονται τις επόμενες μέρες οι εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με θέμα τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967. Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα, Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας Αττικής διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση, στα πρώην κρατητήρια ΕΑΤ - ΕΣΑ στο Πάρκο Ελευθερίας (στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής). Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ωρωπού Αττικής καλεί στο ΚΑΠΗ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ (Μαρμαρά 31). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

Τη Δευτέρα, 15 Μάη:

-- Στις 7.00 μ.μ., η ΚΟΒ Εξαρχείων & Κέντρου Αθήνας καλεί σε βιβλιοπαρουσίαση στο cafe «Σβούρα» (Χρ. Τρικούπη 170, Νεάπολη Εξαρχείων). Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Ημαθίας καλεί σε βιβλιοπαρουσίαση, στις 7 μ.μ., στον πολυχώρο της Ελιάς, στη Βέροια. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη, στη Βιβλιοθήκη του δήμου Συκεών, με ομιλήτρια την Εφη Κουκούλα, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Τη Δευτέρα, 22 Μάη:

-- Στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Ευόσμου, με ομιλήτρια την Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org