Σάββατο 13 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πρωτιές και αυτοδυναμίες για την ΠΚΣ

Προετοιμασίες σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ για τις φοιτητικές - σπουδαστικές εκλογές που θα γίνουν την Τετάρτη 24 Μάη

Αυτοδύναμη για έκτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε η Πανσπουδαστική ΚΣ στις εκλογές του Συλλόγου Οικοτρόφων Φοιτητών Εστίας Πατρών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Μάη. Οι δυνάμεις της ΠΚΣ έλαβαν 143 ψήφους, από τους συνολικά 294 ψηφίσαντες, καταλαμβάνοντας 4 από τις 7 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Αυτό ήταν αποτέλεσμα της ολόπλευρης δράσης που ανέπτυξαν οι δυνάμεις της ΠΚΣ, αντιπαλεύοντας στην πράξη τις πολιτικές που θέλουν τον εστιακό φοιτητή να ζει με ψίχουλα και είχαν πλήθος κατακτήσεων σε όποιο οξυμένο πρόβλημα παρουσιάστηκε. Ταυτόχρονα, πρωτοστάτησαν στις προσπάθειες για ζωντάνεμα του Συλλόγου, μέσα από τη λειτουργία δραστήριων πολιτιστικών και αθλητικών ομάδων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων και φεστιβάλ.

Η ΠΚΣ δηλώνει πως το επόμενο διάστημα οι δυνάμεις της θα ριχτούν ακόμα πιο αποφασιστικά στη μάχη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, πλάι με τους υπόλοιπους συμφοιτητές τους και τους εργαζόμενους γονείς τους.

Στο Γεωλογικό του ΑΠΘ

Στις 10 Μάη πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές και του Συλλόγου Φοιτητών Γεωλογικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής ΚΣ εκλέχτηκε για ακόμη μια χρονιά αυτοδύναμο, με αύξηση τόσο σε ψήφους όσο και σε ποσοστά. Ψήφισαν 91 φοιτητές. Λευκά βρέθηκαν 9 και άκυρα 21. Η ΠΚΣ πήρε 48 ψήφους και η ΔΑΠ 13.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ