Πέμπτη 11 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Επιτροπών Ειρήνης

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων και το Παράρτημα Χανίων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν την Παρασκευή 12 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, προβολή της ταινίας «Στάλινγκραντ» του Φιόντορ Μπονταρτσούκ, με αφορμή την επέτειο των 72 χρόνων από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών.

Η Επιτροπή Ειρήνης Νεάπολης - Συκεών και η Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης καλούν την Πέμπτη 18 Μάη, στις 7 μ.μ., στο κλειστό αμφιθέατρο της Νεάπολης (Ελευθερίου Βενιζέλου 125), σε πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η κατάσταση του λαού και των φυλακισμένων στην Παλαιστίνη - Ο κίνδυνος εμπλοκής της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους».

Η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας καλεί σε μαζική συμμετοχή στην Πελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης από την Κερασίτσα (γενέτειρα του Γρηγόρη Λαμπράκη) στην Τρίπολη, την Κυριακή 14 Μάη. Η συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 4 μ.μ. στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη στην Κερασίτσα, απ' όπου στις 5 μ.μ. θα ξεκινήσει η πορεία προς την Τρίπολη. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν: στις 14.00 από Ναύπλιο - ΟΤΕ, στις 14.45 από Ν. Κίο, στις 15.00 από Αργος - ΟΣΕ.

Η Επιτροπή Ειρήνης Κοζάνης διοργανώνει πορεία ειρήνης την Κυριακή 14 Μάη, στις 7.30 μ.μ., από το Μνημείο Εθνικής Αντίστασης (Νταμάρια), η οποία θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ