Τετάρτη 10 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Με αποχή απειλεί ο ΠΣΑΠ

Με αποχή από την αγωνιστική δράση της νέας σεζόν σε Super League και Football League, αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα από τους αρμόδιους σημαντικά αιτήματα των παικτών, απειλεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) με χτεσινή του ανακοίνωση. Αυτή προέκυψε ως αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος τη Δευτέρα και στην οποία αναλύθηκαν η κατάσταση που επικρατεί και τα αρκετά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών.

Δύο βασικά αιτήματα που βάζει ο ΠΣΑΠ σε άμεση προτεραιότητα για επίλυση από τους αρμόδιους είναι η ενεργοποίηση του Εγγυητικού Ταμείου για τους παίκτες, καθώς και η υπογραφή από την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων συμβόλαιο για την ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Football League.

«Οι ποδοσφαιριστές, ενωμένοι, θα διεκδικήσουν έως το τέλος αυτά που συμφωνήθηκαν και όσα δικαιούνται, και αν δεν καλυφθούν πλήρως, μπάλα δεν παίζουν. Οχι άλλη καθυστέρηση, όχι άλλη κοροϊδία! Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. Μην το ξεχνάτε αυτό!», καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ