Σάββατο 6 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής διοργανώνει, στην αίθουσα του Σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος), παρουσίαση του βιβλίου «Ο Λένιν για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Αύριο Κυριακή:

Στις 11 π.μ., η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος και τα καθήκοντα του εργατικού κινήματος», στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110). Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά, στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά (Καραΐσκου 119), με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Στις 11:30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας, η ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση προβολής του ιστορικού ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Στις 11 π.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Πειραιά, στα γραφεία της (Κάσου 5, Καλλίπολη), με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος, θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Κοτέας, μέλος της ΤΕ Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ