Παρασκευή 5 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις και οι βιβλιοπαρουσιάσεις

Η έκδοση που παρουσιάζεται στις εκδηλώσεις
Η έκδοση που παρουσιάζεται στις εκδηλώσεις
Συνεχίζονται σήμερα και τις επόμενες μέρες οι εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με θέμα τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967. Πιο συγκεκριμένα:

Στην Αττική

-- Την Τρίτη 9 Μάη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Χρηματοπιστωτικού διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση στην αίθουσα του Συλλόγου Εργαζομένων της πρώην Εμπορικής Τράπεζας (Ευπόλιδος 10). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ.

-- Το Σάββατο 13 Μάη:

Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Βιομηχανίας διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση, στα πρώην κρατητήρια ΕΑΤ - ΕΣΑ στο Πάρκο Ελευθερίας (μετρό «Μέγαρο Μουσικής»). Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Στην Αχαΐα

-- Σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας (12ου Συντάγματος 34) στην Πάτρα, σε εκδήλωση της ΚΟΒ Επισιτισμού - Τουρισμού, θα μιλήσει η Α. Ανδρεάτου, Γραμματέας της ΚΟΒ.

-- Την Κυριακή 7 Μάη:

Στις 7 μ.μ., στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο, σε εκδήλωση της ΚΟΒ Εμπορίου - Υπηρεσιών Πάτρας, θα μιλήσει η Χρ. Παναγογιαννοπούλου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας.

Στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» της Κ. Αχαγιάς, σε εκδήλωση της ΚΟΒ Δυτικής Αχαΐας, θα μιλήσει ο Τ. Αλεξανδρόπουλος, μέλος της ΤΕ Αχαΐας.

Στη Ζάκυνθο

-- Αύριο, Σάββατο, στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΕ Ζακύνθου, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Ιθάκη

-- Σήμερα, Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ιθάκης καλεί σε εκδήλωση στον κινηματογράφο στο Βαθύ, με ομιλητή τον Νώντα Μαυροκέφαλο, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ