Πέμπτη 27 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εγγυάται την πλήρη εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων η ΝΔ

Τη διαβεβαίωση προς το κεφάλαιο ότι η ΝΔ εγγυάται την πλήρη εφαρμογή των νέων αντιλαϊκών ανατροπών που θα συμφωνήσουν κυβέρνηση - κουαρτέτο για την περίοδο μετά το 2018, σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση, επανέλαβε χτες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, σε ενημέρωση συντακτών. Παράλληλα, επέμεινε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τα μέτρα όταν έρθουν στη Βουλή.

Οπως είπε, η ΝΔ ως κυβέρνηση θα επιχειρήσει να «ενώσει οριζόντια την κοινωνία» στοιχίζοντάς την πίσω από «εμπροσθοβαρές πρόγραμμα εξόδου από την κρίση», με «διαρθρωτικές αλλαγές» που θα «υπερβαίνουν» το μνημόνιο, στηρίζοντας την «υγιή οικονομία» για «να μεγαλώσει το ΑΕΠ» και «να λυθεί το πρόβλημα των κόκκινων δανείων». «Παίρνοντας υπόψη και τους αδύναμους», ο Β. Κικίλιας αναφέρθηκε σε ένα «δίχτυ κοινωνικής προστασίας», δοκιμασμένο από τις προηγούμενες και τη σημερινή κυβέρνηση στη διαχείριση και στο διαμοιρασμό της φτώχειας.

Στην πραγματικότητα, η ΝΔ θα εφαρμόσει τα μέτρα που απαιτεί η ανάκαμψη του κεφαλαίου, αποστολή στην οποία θεωρεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό ζητάει «να φύγει η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης». Σ' αυτό το πνεύμα, προτείνει αποτελεσματικότερα μέτρα για «προσέλκυση επενδύσεων», όπως η «μείωση κρατικών δαπανών» και οι «φοροελαφρύνσεις», πρωτίστως για τους επιχειρηματίες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ