Τετάρτη 26 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύριο η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στην Κοζάνη

Σε συγκέντρωση που διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα «Οι εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας και η πρόταση του ΚΚΕ για Ενέργεια στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών», θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αύριο Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Κοζάνης.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής του λαού της περιοχής στη συγκέντρωση, προγραμματίζεται μετακίνηση με λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν: Πτολεμαΐδα, από το δημαρχείο (6 μ.μ.), Σιάτιστα, από την πλατεία Γεράνειας (6 μ.μ.), Γρεβενά, από την πλατεία Λαχαναγοράς (6 μ.μ.), Φλώρινα, από τα ΚΤΕΛ (5 μ.μ.), Καστοριά, απέναντι από τον παλιό «Μασούτη» (5 μ.μ.).

Σε Πτολεμαΐδα και Φλώρινα

Ο Δ. Κουτσούμπας θα μιλήσει επίσης στη συνεστίαση της ΕΠ Μακεδονίας του ΚΚΕ, στην Πτολεμαΐδα, στο Ξενοδοχείο Παντελίδης, το Σάββατο 6 Μάη στις 9 μ.μ. Την Κυριακή 7 Μάη, θα παρευρεθεί και θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που είναι αφιερωμένο στις γυναίκες του ΔΣΕ, στο χωριό Πυξός Φλώρινας, στις 11.30 π.μ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ