Πέμπτη 20 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Χαμόγελα για Μαδριλένους... φωνές για Βαυαρούς

Στις ομάδες της Μαδρίτης, Ρεάλ και Ατλέτικο, κατέληξαν τα δυο πρώτα από τα τέσσερα εισιτήρια των φετινών ημιτελικών στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ στο στάδιο «Μπερναμπέου» νίκησε για δεύτερη φορά τη Μπάγερν Μονάχου, στην παράταση με 4-2, με χατ-τρικ του Ρονάλντο (76', 104', 109') και άλλο ένα γκολ του Ασένσιο (114'), και έτσι επικράτησε με συνολικό σκορ 6-3, αλλά με αρκετό άγχος και υπέρ της διαιτητικά σφυρίγματα.

Στην κανονική διάρκεια οι Βαυαροί είχαν πετύχει την απόλυτη ανατροπή, αφού προηγήθηκαν με 2-1 (53' πέν. Λεβαντόφσκι, 78' αυτ. Ράμος) και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα. Στην παράταση όμως αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βιδάλ (85'). Το γκολ της ισοφάρισης του Ρονάλντο στο 104' από καθαρή θέση οφσάιντ ήταν ουσιαστικά που έκρινε την έκβαση του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο έξτρα 15λεπτο να καταρρέουν σωματικά και ψυχολογικά και έτσι να διαμορφώνεται το τελικό 4-2. Η Μπάγερν διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του Ούγγρου Κασάι και ειδικά για τις περιπτώσεις της αποβολής του Βιντάλ, του γκολ-οφσάιντ του Ρονάλντο που ισοφάρισε σε 2-2 και του μη καταλογισμού πέναλτι σε ανατροπή του Ρόμπεν.

Στην Αγγλία η Ατλέτικο Μαδρίτης, με «προίκα» τη νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Λέστερ (61' Βάρντι - 26' Σαούλ), εξασφαλίζοντας την εκ νέου παρουσία της στην τετράδα της διοργάνωσης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ