Τετάρτη 19 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Συνεχίζονται τα ... μεθεόρτια για ΑΕΚ, Ολυμπιακό

Τα εξωαγωνιστικά του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού - ΑΕΚ (1-2) συνεχίζονται ακατάπαυστα μεταξύ των δυο αντιπάλων, σχεδόν μια εβδομάδα μετά τον αγώνα.

Χτες η ΑΕΚ προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς τον αθλητικό εισαγγελέα για τον Σεμπά, λόγω τρικλοποδιάς που έβαλε στον Σέρχιο Αραούχο, αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Τις επόμενες μέρες αναμένεται ο εξτρέμ του Ολυμπιακού να κληθεί σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, και πλέον κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών.

Από την άλλη, η φημολογία από το λιμάνι θέλει την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να απαντά με καταγγελία για τον Βράνιες, με αιτία τα σχόλιά του στο διαδίκτυο κατά του Σεμπά. Την ίδια ώρα, επίσης, πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να φτάνει σε καταγγελίες μέχρι και σε UEFA και FIFA για να εκφράσει παράπονα για Κουτσοκούμνη, ΕΠΟ και διαιτησία.

Στο «χορό» φαίνεται να μπαίνει και ο ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη μελετά το ενδεχόμενο κατάθεσης φακέλου για τα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα των δυο ομάδων και τα επεισόδια στην φυσούνα, για τις ευθύνες της ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ