Πέμπτη 6 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Παρέμβαση σε σύσκεψη για τη ΔΕΗ

Παρέμβαση στη χτεσινή σύσκεψη φορέων που συγκάλεσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με την πώληση μονάδων της ΔΕΗ, πραγματοποίησε ο περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Γ. Βήττας. Η σύσκεψη είχε ως θέμα την οργάνωση συλλαλητηρίου στην Πτολεμαΐδα και ανέδειξε συντονιστικό όργανο.

Ο Γ. Βήττας σημείωσε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» στέκεται ενάντια σε τοποθετήσεις όπως αυτή του περιφερειάρχη, πως η κινητοποίηση θα λειτουργήσει ενισχυτικά στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, δεν μπαίνει στη συζήτηση περί λογικών και παράλογων απαιτήσεων των δανειστών, που στοχεύουν να ξεπλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τις ευθύνες του, ή στην υποκριτική διαφοροποίηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που προβάλλουν ότι η σημερινή κυβέρνηση φέρνει χειρότερη ιδιωτικοποίηση από τη δική τους.

Επισήμανε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» με όλες τις δυνάμεις της θα αναδείξει στο λαό το πού πρέπει να στραφεί η πάλη του για την εξασφάλιση της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών του, για να μπει οριστικά φρένο στην πολιτική που μοναδικό κριτήριο έχει τη μεγιστοποίηση των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων. Για όλους αυτούς τους λόγους, σημείωσε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν θα συμμετέχει στο συντονιστικό όργανο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ