Τετάρτη 5 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ετοιμαζόμαστε για την πανεξόρμηση!

Πλατύ άνοιγμα στην εργατική τάξη και στο λαό θα πραγματοποιήσουν οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ την ερχόμενη Κυριακή 9 Απρίλη, που ο «Ριζοσπάστης» θα κυκλοφορήσει με ειδικό ένθετο την Πολιτική Απόφαση του 20ού Συνεδρίου του Κόμματος.

Ηδη άλλωστε, με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου μπήκαμε σε φάση υλοποίησης των κατευθύνσεών του και η πανεξόρμηση της Κυριακής είναι πρώτης τάξης ευκαιρία για να σηματοδοτηθεί με αποφασιστικότητα αυτή η μεγάλη προσπάθεια. Με χαρτί και μολύβι οργανώνουμε λοιπόν τη μεγάλη εξόρμηση για να συζητήσουμε τα σύνθετα καθήκοντα που βάζει το Κόμμα μας για τα επόμενα χρόνια, με άξονα την ισχυροποίησή του ειδικά στους τόπους δουλειάς, την ανασύνταξη του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος, την ενίσχυση της Κοινωνικής Συμμαχίας και την πάλη κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου.

Με την εξόρμηση, με την προσωπική συζήτηση άνθρωπο τον άνθρωπο και σπίτι το σπίτι, αλλά και με συσκέψεις, περιοδείες, εκδηλώσεις κ.λπ., φιλοδοξούμε να φτάσουμε σε χιλιάδες εργατοϋπάλληλους και λαϊκούς ανθρώπους. Για να μάθουν από εμάς, δηλαδή από πρώτο χέρι, τι αποφάσισε το Κόμμα, και όχι από τους καλοθελητές των αστικών και οπορτουνιστικών κομμάτων, από τις εφημερίδες και τα σάιτ τους, που διαστρεβλώνουν την πολιτική μας. Η εξόρμηση αυτή να ενταχθεί στο σχεδιασμό για την οργάνωση της πάλης παντού, ενάντια στο νέο πακέτο μέτρων που θα προκύψει από τις διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης με το κουαρτέτο.

Εχουμε πείρα. Η μεγάλη διακίνηση των Θέσεων της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο το Δεκέμβρη πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό μας, με στόχο να φτάσουμε σε ακόμα περισσότερους. Η κάθε ΚΟΒ και ΟΒ, όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος, από σήμερα σχεδιάζουμε πού θα πάει ο «Ριζοσπάστης» την Κυριακή και τη Δευτέρα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πανεξόρμηση την Κυριακή με τον «Ριζοσπάστη»(2017-04-07 00:00:00.0)
Στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» η Πολιτική Απόφαση του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ(2017-04-06 00:00:00.0)
Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία της πανεξόρμησης με τις Θέσεις της ΚΕ(2016-12-16 00:00:00.0)
Πλατύτατο άνοιγμα με τον «Ρ» και την Απόφαση για το Σοσιαλισμό(2009-03-25 00:00:00.0)
Στο πόδι Κυριακή και Δευτέρα(2001-01-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ