Τρίτη 4 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Δώμα του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «Οι αλλαγές στην Ιατρική Ειδικότητα. Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Ιατρική Εκπαίδευση». Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, ειδικευόμενος ιατρός.

-- Στις 7 μ.μ., στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η ΚΟΒ Πληροφορικής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «Ζούμε για να δουλεύουμε ή δουλεύουμε για να ζούμε;». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου πρώην δήμου Ιωλκού - Ανακασιάς, η ΚΟΒ Βορείων Συνοικιών Βόλου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι ιδιοκτησία κανενός». Θα μιλήσει ο Απόστολος Νάνος, μέλος της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος.

-- Στις 6 μ.μ., στο ΤΕΙ Κατερίνης, η ΤΟ Πιερίας διοργανώνει εκδήλωση για τον ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ, και θα προβληθεί το ιστορικό ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε». Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το λεύκωμα για τη δράση του ΔΣΕ στην Κεντρική Μακεδονία.

-- Στις 7 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Α' Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου, η ΚΟ Παλίκης διοργανώνει εκδήλωση για τον ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Παναγής Σωτήρας, Γραμματέας της ΚΟΒ Παλικής του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει προβολή του ντοκιμαντέρ για τον ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ