Σάββατο 1 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κορινθίας καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση, αύριο Κυριακή, στις 10.30 π.μ., στον συναυλιακό χώρο «Μαρία Δημητριάδη» (Αδειμάντου 12, Κόρινθος), με θέμα «Οι εξελίξεις από την επιθετικότητα του ιμπεριαλισμού στην περιοχή μας, οι κίνδυνοι για τους λαούς και η απάντηση του λαϊκού κινήματος». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Αναγνώστου, οργανωτικός γραμματέας της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

-- Η Επιτροπή Ειρήνης 2ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας (Γούβας - Νέου Κόσμου - Παγκρατίου), αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., καλεί στο θέατρο «Δ. Ροντήρης» (Φρυνίχου 10 Αθήνα), στη θεατρική παράσταση «Το σύμπαν του Αϊνστάιν», του Θανάση Θεολόγη.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Σμύρνης καλεί την Τρίτη 4 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Σμύρνης (2ας Μαΐου 8) σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας». Θα μιλήσει ο Χρήστος Μαργανέλης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης 2ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας διοργανώνει την Πέμπτη 6 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της (Κάρπου 38 & Βουλιαγμένης), εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας». Θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ