Πέμπτη 30 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κορινθίας καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση, την Κυριακή 2 Απρίλη, στις 10.30 π.μ., στο συναυλιακό χώρο «Μαρία Δημητριάδη» (Αδειμάντου 12, Κόρινθος), με θέμα: «Οι εξελίξεις από την επιθετικότητα του ιμπεριαλισμού στην περιοχή μας, οι κίνδυνοι για τους λαούς και η απάντηση του λαϊκού κινήματος». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Αναγνώστου, οργανωτικός γραμματέας της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

-- Η Επιτροπή Ειρήνης 2ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας (Γούβας - Νέου Κόσμου - Παγκρατίου), την Κυριακή 2 Απρίλη, στις 7 μ.μ., καλεί στο θέατρο «Δ. Ροντήρης» (Φρυνίχου 10 Αθήνα), στη θεατρική παράσταση «Το σύμπαν του Αϊνστάιν», του Θανάση Θεολόγη.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Σμύρνης καλεί την Τρίτη 4 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Σμύρνης (2ας Μαΐου 8) σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας». Θα μιλήσει ο Χρήστος Μαργανέλης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης 2ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας διοργανώνει την Πέμπτη 6 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της (Κάρπου 38 & Βουλιαγμένης), εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας». Θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ