Σάββατο 18 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συναντήσεις, σενάρια, συγκλίσεις...

Συνάντηση Μητσοτάκη - Μεϊμαράκη δρομολογείται για τη Δευτέρα, ώστε να πέσουν οι τόνοι της μεταξύ τους αντιπαράθεσης σχετικά με την αντιπολιτευτική τακτική του νυν προέδρου απέναντι στην κυβέρνηση, και με ζητούμενο να πέσουν οι τόνοι στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε παίζοντας καθένας το ρόλο του στη διαχείριση, την κοκορομαχία και την κυβερνητική εναλλαγή, να περνούν απρόσκοπτα αντιλαϊκά μέτρα για το κεφάλαιο.

Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ρ/σ «Πρακτορείο FM 104,9» απέκλειε προεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ ή άλλο κόμμα, και έδειχνε να προτιμά το κομπρεμί με τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ Διαμαντοπούλου - Ραγκούση - Φλωρίδη, «μεταρρυθμιστικές - εκσυγχρονιστικές δυνάμεις».

Τέλος, ως δείγμα της σύγκλισης και πιθανών προσχωρήσεων διαβάζεται από διάφορους Επερώτηση (για τον ΕΦΚΑ) που κατέθεσαν οι 18 βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μαζί με 4 ανεξάρτητους, τους προερχόμενους από το Ποτάμι Χ. Θεοχάρη, Κ. Μάρκου και Κ. Μπαργιώτα, αλλά και τον Γ. Καρρά από την Ενωση Κεντρώων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ