Παρασκευή 17 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 88-82
Αλμα πρόκρισης, ελπίδες για πεντάδα

Σημαντική νίκη με 88-82 επί της πρωτοπόρου της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε χτες ο Παναθηναϊκός για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας φθάνοντας σε απολογισμό 15 νίκες - 11 ήττες. Κάτι που ισοδυναμεί με σημαντικό βήμα για τους «πράσινους» για το στόχο της πρόκρισης στα προημιτελικά. Παράλληλα κρατάνε ζωντανές τις ελπίδες στο κυνήγι της 5ης θέσης. Η επιτυχία αποτελεί για τους «πράσινους» και την καλύτερη ψυχολογική τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας και μετά από δύο απανωτές ήττες, με Νταρουσάφακα, Ζαλγκίρις.

Ο αγώνας στο μεγαλύτερο μέρος του κινήθηκε σε αμφίρροπο τέμπο και τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ, χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει. Ο Παναθηναϊκός έβρισκε τις λύσεις επιθετικά κυρίως από τα περιφερειακά σουτ (Ρίβερς, Τζέιμς, Φελντέιν), ωστόσο από την άλλη η Ρεάλ χτυπούσε εντός της ρακέτας (Ράντολφ, Αγιόν) κυριαρχώντας στα ριμπάουντ.

Οι ισορροπίες άρχισαν να αλλάζουν υπέρ του «τριφυλλιού» στο τελευταίο πεντάλεπτο όταν χάρη στην πολύ καλή αμυντική δουλειά του Νίκου Παππά (4 π.) και τα κρίσιμα καλάθια του Σίνγκλεντον (21 π.) έχτισε μια διαφορά (73-68 στο 36'), την οποία με καλή διαχείριση του παιχνιδιού και την ευστοχία στις βολές κράτησε μέχρι τέλους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ