Πέμπτη 16 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Διασωληνωμένος στην εντατική παραμένει ο ειδικευόμενος γιατρός

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 26χρονος ειδικευόμενος γιατρός του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» που τραυματίστηκε σοβαρά - κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες - εν ώρα εργασίας τη Δευτέρα 13 Μάρτη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», έχει υποστεί «σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου και εγκεφαλικές θλάσεις, μετά από αναφερόμενη πτώση» και «παραμένει διασωληνωμένος σε σταθερή κλινική κατάσταση, χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης».

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) εκφράζει την συμπαράστασή της στον ίδιο και την οικογένειά του και απαιτεί «να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος και να ολοκληρωθεί άμεσα ο έλεγχος που διενεργείται από τους αρμόδιους φορείς (τεχνικός ασφαλείας, ΚΕΠΕΚ) για το τραγικό συμβάν».

Χτες το πρωί, η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, Αφροδίτη Ρέντζιου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον διοικητή του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ», προκειμένου να ενημερωθεί για το ατύχημα που συνέβη στον 26χρονο ειδικευόμενο γιατρό. Ο διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε την πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ ότι έχουν αναλάβει την έρευνα ο τεχνικός ασφαλείας του νοσοκομείου και το Κέντρο Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου (ΚΕΠΕΚ) και δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει άμεσα για το πόρισμα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ