Σάββατο 11 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Λετονίας

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ), στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής κινητοποίησης της FIR (ΦΙΡ), διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 15 Μάρτη και ώρα 11 το πρωί, μπροστά στην πρεσβεία της Λετονίας (λεωφ. Βασιλέως Κων/νου 38 - απέναντι από το Αγαλμα Τρούμαν), καταγγέλλοντας την κυβέρνηση της χώρας αυτής που επιτρέπει - όπως κάθε χρόνο και φέτος στις 16 Μάρτη - πανευρωπαϊκή συγκέντρωση των νεοναζί στην πρωτεύουσα Ρίγα για να... «τιμήσουν» τους εγκληματίες δολοφόνους των WAFEN SS (ναζί)!

Καλούνται οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και οι μαχητές του ΔΣΕ, απόγονοι και φίλοι, τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και το Εθνικό Συμβούλιο για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Πολεμικών Αποζημιώσεων, να συμμετάσχουν μαζικά με τα πανό τους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σημειώνεται ότι ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται, ταυτόχρονα, μπροστά στις πρεσβείες της Λετονίας σε Ρώμη, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες (στο Ευρωκοινοβούλιο), Βερολίνο και σε πολλές ακόμα πόλεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ