Παρασκευή 10 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Κοινή σύσκεψη φοιτητικών - σπουδαστικών συλλόγων

Σε κοινή σύσκεψη για τις εξελίξεις, την οργάνωση και τη δράση φοιτητών και σπουδαστών καλεί σήμερα, στις 6 το απόγευμα, ο Σύλλογος Τουρκικών Σπουδών ΕΚΠΑ, όλους τους συλλόγους φοιτητών και σπουδαστών της Αθήνας. Η σύσκεψη πραγματοποιείται στη Νομική Σχολή (αμφιθέατρο Χατζηδάκη).

Τα θέματα της κοινής σύσκεψης θα αφορούν:

«Τις αλλαγές που έρχεται να προωθήσει ακόμα περισσότερο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στον τομέα της Παιδείας, με τη συνέχεια της πολιτικής της υποχρηματοδότησης των ιδρυμάτων και την προώθηση του Ενιαίου Χάρτη Ανώτατης Εκπαίδευσης.

  • Το εργασιακό μέλλον που μας περιμένει και που μας ετοιμάζουν, τσακίζοντας το δικαίωμά μας στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με μόνη προϋπόθεση το πτυχίο.
  • Την οργάνωση της αλληλεγγύης στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, τους πρόσφυγες. Την οργάνωση του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που εκτυλίσσεται στην περιοχή και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και ΕΕ.
  • Το πώς θα αντιμετωπίσουμε τα παραπάνω, διεκδικώντας τις σύγχρονες ανάγκες μας, παίρνοντας μέτρα οργάνωσης και δράσης στους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους».

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ