Πέμπτη 9 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Για βάσεις πρόκρισης και ψυχολογίας

Υπό τις ειδικές συνθήκες που δημιουργούν η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και η βαριά ψυχολογία από τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τη Μπεσίκτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22.05 Cosmote Sports 2) στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» στο Europa League. Με τον προπονητή της ομάδας νέων, Βασίλη Βούζα, ως υπηρεσιακό στον πάγκο, την ενεργοποίηση παικτών (στην αποστολή Μαρίν - Καμπιάσο) που δεν υπολογίζονταν από τον πρώην τεχνικό, Πάουλο Μπέντο, και τη στήριξη του κόσμου, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν τη νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα για πολλούς λόγους. Είτε αφορούν το στόχο της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης, είτε τους λόγους ψυχολογίας προκειμένου να επανέλθει το καλό κλίμα στην ομάδα, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας των υποχρεώσεων. Για τους πρωταθλητές Ελλάδας στόχος είναι να βάλουν σήμερα τις βάσεις ώστε να διευκολύνουν το έργο τους για τη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης.

Μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, αναφέρθηκε στην προσωπική πρόκληση να αναλάβει την πρώτη ομάδα και ειδικά πριν απο ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα ανταποκριθεί στα όσα απαιτούνται. Οσον αφορά το παιχνίδι, ο Ελληνας προπονητής το χαρακτήρισε ως ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει θετικά τη διαδικασία για την πρόκριση στα προημιτελικά. Και όπως τόνισε, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό πρώτη επιδίωξη για σήμερα είναι να κρατηθεί το μηδέν στην άμυνα.

Μιλώντας για την αντίπαλο, μίλησε για ένα δυνατό σύνολο που αρέσκεται στην κατοχή μπάλας προκειμένου να εκμεταλλευτεί τους αξιόλογους παίκτες που διαθέτει. Ωστόσο, όπως είπε, διαθέτει και αδύνατα σημεία, στα οποία εκεί θα προσπαθήσει να χτυπήσει η ομάδα του.

Δοκιμασίες για Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το ντέρμπι της Λιόν με τη Ρόμα και η δοκιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρωσία είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο υπόλοιπο πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16». Στα αξιοσημείωτα και οι «εμφύλιες συγκρούσεις» σε Βέλγιο και Γερμανία. Αναλυτικά:

(20.00) Κοπεγχάγη - Αγιαξ (Cosmote Sports 7) , Ροστόφ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Cosmote Sports 3) , ΑΠΟΕΛ - Αντερλεχτ (Cosmote Sports 1) .

(22.05) Θέλτα - Κράσνονταρ (Cosmote Sports 8), Γάνδη - Γκενκ (Cosmote Sports 7) , Σάλκε - Γκλάντμπαχ (Cosmote Sports 5), Λιόν - Ρόμα (Cosmote Sports 3).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ