Πέμπτη 2 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σκανδαλολογία για να κρυφτεί η σύμπλευση

Συνεχίστηκε και χτες η τροφοδότηση της σκανδαλολογίας από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με στόχο να κρύβεται η στρατηγική τους σύμπλευση στα ζητούμενα του κεφαλαίου και αντικείμενο το ποιος μπορεί να τα τρέξει γρηγορότερα, αποδοτικότερα, και ...εντιμότερα.

Σε αυτή τη βάση, 48 βουλευτές της ΝΔ υπέβαλαν στη Βουλή Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους υπουργούς Οικονομικών, Υποδομών και Δικτύων, και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με θέμα: «"Ντοκουμέντα" διαπλοκής και προνομιακής δανειοδότησης του ομίλου Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής».

Στον ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιούσαν χτες την ανακοίνωση ότι τελικά θα διεξαχθούν ξεχωριστές έρευνες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, την αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και την Οικονομική Εισαγγελία σχετικά με την υπόθεση του πόθεν έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, και την περιουσιακή κατάσταση της συζύγου του Μαρέβας. Η έρευνα που διατάχθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου είχε ως αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο διευθυντής της εφημερίδας Documento, Κ. Βαξεβάνης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ