Τετάρτη 1 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Απεργία στις 15 Μάρτη

Με 24ωρη απεργία την Τετάρτη 15/3 κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του νησιού, με τα ζητήματα του νοσοκομείου, της διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά και της ανάγκης για έργα υποδομών να κατέχουν κεντρική θέση στην κινητοποίηση.

Η απεργιακή κινητοποίηση αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε την περασμένη Παρασκευή με τη συμμετοχή 26 σωματείων εργαζομένων στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, συλλόγων επαγγελματιών και αγροτών, μαζικών φορέων του νησιού.

Στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο αναφέρει: «Το νοσοκομείο παραμένει με κλειστά χειρουργεία, έλλειψη προσωπικού, έλλειψη προσωπικού του ΕΚΑΒ, ενώ με τα νέα μέτρα θα κληθούν ακόμα περισσότεροι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη σε ζητήματα ιατρικής φροντίδας και φαρμάκων. Στους δρόμους παραμένουν ακόμα τα σκουπίδια δημιουργώντας τεράστια προβλήματα υγιεινής στους κατοίκους της Ζακύνθου αλλά και στους επισκέπτες. Παρότι το νησί έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από τον Δεκέμβρη του 2016 κανένα μεγάλο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας δεν έχει πραγματοποιηθεί».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ