Τετάρτη 1 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Tραγωδία στην εθνική με τέσσερις νεκρούς

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Υπατο Θηβών. Αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, σε σταματημένο όχημα στο πάρκινγκ της εθνικής, στο 83,7ο χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχτούν στις φλόγες και τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένα τρίχρονο παιδί, να χάσουν τη ζωή τους. Η Πόρσε ήταν καταχωρημένη στο όνομα Ευάγγελος - Απόστολος Βακάκης του Γεωργίου, όνομα που αντιστοιχεί στον ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo.

Το όχημα μάρκας Πεζό στο οποίο επέβαινε η οικογένεια ήταν σταματημένο στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο. Ο οδηγός κατέβηκε για να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με τον τρίχρονο γιο τους. Τότε το όχημα Πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στο σταθμευμένο ΙΧ. Τα δυο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν αμέσως στις φλόγες.

Η μάνα με το αγοράκι βρήκαν τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο ΙΧ, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Πόρσε. Το ένα άτομο, ένας άνδρας, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ το δεύτερο απανθρακώθηκε μέσα στο όχημα και πρόκειται για τον γιό του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Ο πατέρας και οδηγός του σταθμευμένου ΙΧ μόλις άκουσε τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, αλλά ήταν αδύνατο. Την έρευνα για τις συνθήκες έχει αναλάβει το τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Στο μεταξύ, σχεδόν διπλάσιος σε σχέση με πέρσι ήταν ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Η Τροχαία κατέγραψε 12 νεκρούς, οκτώ βαριά τραυματίες και 127 ελαφρά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ