Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Νέα κινητοποίηση σήμερα στο υπουργείο Υγείας

Νέα κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν σήμερα, Πέμπτη, στις 13.00, οι εργολαβικοί εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση απευθύνει το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ οι εργολαβικοί εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έχουν αποφασίσει σε Γενική Συνέλευση τη συμμετοχή τους και έχουν ορίσει προσυγκέντρωση στις 12.30 μ.μ. στα Επείγοντα.

«Δεν θα μείνουμε όμηροι των εργολάβων και της κυβέρνησης!», τονίζει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο. Καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα από κοινού με άλλα σωματεία δημόσιων νοσοκομείων, τις Επιτροπές Αγώνα και τα κλαδικά σωματεία των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Τα αιτήματά του έχουν ως εξής: Εξω οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία. Καμία απόλυση - μονιμοποίηση των συναδέλφων εργολαβικών, επικουρικών κ.λπ. - μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με βάση τις σημερινές ανάγκες. Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Καμία ανοχή στην απλήρωτη δουλειά - Να πληρωθούν εδώ και τώρα όλα τα δεδουλευμένα.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org