Σάββατο 18 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παράσταση διαμαρτυρίας για τους απλήρωτους συμβασιούχους

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών, τη Δευτέρα 20/2, στις 13.00, θα πραγματοποιήσει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, απαιτώντας την άμεση πληρωμή όλων των εργαζομένων στους δήμους. Καλεί επίσης τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν: Καμιά απόλυση εργαζόμενου, διατήρηση όλων των συμβάσεων μέχρι τις 31/12/2017 και μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου. Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα για το συλλαλητήριο στις 21/2, στην Ομόνοια.

Το Συνδικάτο υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση έχει με ευθύνη της αφήσει χιλιάδες εργαζόμενους στους δήμους απλήρωτους για μεγάλο διάστημα, ενώ αναφερόμενο στην τροπολογία που ήρθε στη Βουλή για να διευθετηθεί ο τρόπος πληρωμής των συμβασιούχων, σημειώνει πως ακόμα κι αν ψηφιστεί άμεσα, οι συμβασιούχοι θα πληρωθούν το νωρίτερο στις 10 Μάρτη. Γι' αυτό απαιτεί να δώσει τώρα λύση η κυβέρνηση, να πληρώσει όλους τους εργαζόμενους άμεσα.

Προειδοποιητική στάση εργασίας (8 π.μ. - 11 π.μ.) και συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο Ηλιούπολης, στις 9 π.μ., στις 21/2, κήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο, προβάλλοντας και αυτό το ζήτημα των συμβασιούχων που παραμένουν απλήρωτοι με ευθύνη της κυβέρνησης, ενώ υπάρχουν και απλήρωτοι εργαζόμενοι σε ΝΠΔΔ με ευθύνη στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ