Σάββατο 11 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Δοκιμασίες στον Βορρά

Μετά την κόντρα τους για το Κύπελλο, Ξάνθη και ΠΑΟΚ κοντράρονται και για την 20ή αγωνιστική της Super League

Eurokinissi

Μετά την κόντρα τους για το Κύπελλο, Ξάνθη και ΠΑΟΚ κοντράρονται και για την 20ή αγωνιστική της Super League
Oι εκτός έδρας δοκιμασίες των δύο «Δικεφάλων», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, και του Πανιωνίου, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής, καθώς τα αποτελέσματά τους θεωρούνται κομβικά για τη μάχη της πρώτης πεντάδας και τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα και ο ΠΑΟΚ τα ξαναλένε, τρεις μέρες μετά το αντίστοιχο ραντεβού τους στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο, που βρήκε νικητή τον «Δικέφαλο». Η σημερινή μονομαχία διεξάγεται σε εντελώς διαφορετικό τέμπο, αφού οι δύο ομάδες δίνουν τη δική τους μάχη για το καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να εδραιωθούν εντός της πρώτης τετράδας, παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα τους στο Κύπελλο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, που μετράει 13 νίκες στις τελευταίες 14 υποχρεώσεις του, θέλει να παραμείνει στο δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο Καυτατζόγλειο θα δοκιμαστεί το αήττητο σερί των τελευταίων αγωνιστικών της ΑΕΚ, με αντίπαλο τον γηπεδούχο Ηρακλή. Ο «Γηραιός» καίγεται για τους βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, για την ΑΕΚ ο στόχος να πλησιάσει περισσότερο τα πλέι οφ δεν επιτρέπει απώλειες, με τους «κιτρινόμαυρους» να στοχεύουν στη συνέχιση του αήττητου σερί.

Στην Ημαθία, Βέροια και Πανιώνιος κοντράρονται σε μια αναμέτρηση όπου οι στόχοι του καθενός καθιστούν τη νίκη μονόδρομο. Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, για να πάρουν βαθμολογική ανάσα, και οι φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν εντυπωσιακά, παραμένοντας στη δεύτερη θέση.

Με τον αέρα της σπουδαίας νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, με την οποία ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό, με στόχο την επιτυχία που θα τον απομακρύνει από τους μπελάδες όσον αφορά τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχουν και οι κόντρες σε Τρίπολη μεταξύ Αστέρα και Ατρόμητου, που ψάχνουν να βρουν τον καλό τους εαυτό, και σε Χανιά ανάμεσα στον ανεβασμένο αγωνιστικά Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα φώτα σε Τρίπολη και Περιστέρι(2021-01-06 00:00:00.0)
Ξεκαθάρισμα στο παρά ...2(2017-04-22 00:00:00.0)
Κόντρα «Δικεφάλων» και δοκιμασίες στα ψηλά(2017-03-11 00:00:00.0)
«Πτήση» για ΠΑΟΚ, μοιρασιά στη Ν. Σμύρνη(2017-03-07 00:00:00.0)
Σημαντικές κόντρες σε φόντο πλέι οφ(2017-01-28 00:00:00.0)
Φινάλε α' γύρου με εκπλήξεις(2015-12-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ