Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
«Επικοινωνιακοί λόγοι»...

Αναφερόμενος στη σημερινή συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με κυβερνητικό κλιμάκιο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Αποστόλου, δήλωσε ότι «φιλοδοξούμε να είναι μια συνάντηση, όχι απλά για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά μια σύσκεψη εργασίας με ουσιαστικό περιεχόμενο για το παρόν και το μέλλον του αγροτικού τομέα»...

Δηλαδή, ο υπουργός που πριν ακόμα στηθούν τα μπλόκα αλλά και σε όλη τη διάρκεια της αγροτικής κινητοποίησης, δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι και ραδιόφωνο για ραδιόφωνο που να μη βγει προσπαθώντας να στηρίξει την τεράστια επικοινωνιακή κυβερνητική επιχείρηση, με στόχο την αποτροπή του στησίματος των μπλόκων και την υποκίνηση «κοινωνικού αυτοματισμού» σε βάρος των αγωνιζόμενων αγροτών, βγαίνει τώρα και αφήνει υπονοούμενα ότι η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων μπορεί και να πάει στη συνάντηση για «επικοινωνιακούς λόγους»!

Τα «επικοινωνιακά» παιχνίδια χαρακτηρίζουν τον Β. Αποστόλου και την κυβέρνηση και όχι την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και τους αγωνιζόμενους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Οπως είπε και ο Β. Μπούτας, απαντώντας στα λεγόμενα του υπουργού, η Πανελλαδική Επιτροπή, μετά από 18 μερόνυχτα στα μπλόκα του αγώνα, δεν πάει στη συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς για επικοινωνιακούς λόγους, ούτε και για να συζητήσει μαζί τους, γενικώς και αορίστως «για το παρόν και για το μέλλον του αγροτικού τομέα», αλλά για να ζητήσει την ικανοποίηση των συγκεκριμένων αιτημάτων επιβίωσης της αγωνιζόμενης μικρομεσαίας αγροτιάς.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org