Τρίτη 7 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 21 Φλεβάρη

Σε δυναμική απάντηση στους νέους εκβιασμούς και στα νέα μέτρα που ετοιμάζουν με το κλείσιμο της δεύτερης «αξιολόγησης» κυβέρνηση και κουαρτέτο για λογαριασμό της εργοδοσίας, καλεί το ΠΑΜΕ, διοργανώνοντας συλλαλητήριο την Τρίτη 21/2, στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια.

Μεταξύ άλλων, το ΠΑΜΕ στο κάλεσμά του τονίζει:

«Στον ρυθμό των επιχειρηματικών ομίλων, η κυβέρνηση, τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο και επιζητούν τα μνημόνια διαρκείας, αλλά και ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, μας θέλουν στην αδράνεια, τον συμβιβασμό, τη μοιρολατρική αποδοχή της βαρβαρότητας.

Χρειάζεται, τώρα, να δυναμώσει η αγωνιστική δράση από κάθε σωματείο, από κάθε χώρο δουλειάς, η οργάνωση της απάντησης σε παλιά και νέα μέτρα, η αντεπίθεση για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια. Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από τα παζάρια τους, από την ανάκαμψη και την "κανονικότητα" που μας ετοιμάζουν. Δεν θα μας επιστρέψουν τα δικαιώματά μας, τους μισθούς μας, τις συντάξεις. Αντιθέτως, αρπάζουν συνεχώς! Ολοι μαζί εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι να ορθώσουμε τείχος».

  • Πανεργατικό συλλαλητήριο οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, την Τετάρτη 22/2, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ