Παρασκευή 3 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Στο πλευρό των εργαζομένων στον «Καρυπίδη» και η ΟΓΕ

Την αλληλεγγύη της στο δίκαιο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης) εκφράζει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και δηλώνει «παρούσα» στο κάλεσμα του σωματείου για οικονομική ενίσχυση.

Η ΟΓΕ υπενθυμίζει πως οι εργαζόμενοι «κόντρα στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς, αγωνίζονται πάνω από ένα χρόνο συσπειρωμένοι στο σωματείο τους, για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους, τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων, αλλά και για μέτρα προστασίας των οικογενειών τους».

Στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Από την πρώτη στιγμή του αγώνα των εργαζομένων στον "Καρυπίδη", οι σύλλογοι και οι ομάδες της ΟΓΕ βρεθήκαμε στο πλευρό τους και σήμερα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Αλληλεγγύης του σωματείου τους, συνεχίζουμε από κοινού τον αγώνα για τα δικαιώματα κάθε εργατικής - λαϊκής οικογένειας.

Διακινούμε τα κουπόνια ενίσχυσης ως ουσιαστική στήριξη στον αγώνα αυτό, εκφράζοντας τη γνήσια ταξική εργατική αλληλεγγύη μας για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, ώστε όρθιοι και με το κεφάλι ψηλά να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση των αιτημάτων τους. Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλων μας».

Εκδήλωση αλληλεγγύης από το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στον «Καρυπίδη», ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας οργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του (Αγίας Φιλοθέης 5β), με σκοπό την ενίσχυση των απλήρωτων συναδέλφων τους. Στην ίδια εκδήλωση θα γίνει και η κοπή της πίτας του Συλλόγου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ