Κυριακή 22 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ η οικογένεια Χαλκιά - Θεμελή προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δόξας - Παπάφη.

  • Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ η οικογένεια Πρανδέκα προσφέρει 30 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δόξας - Παπάφη, 20 ευρώ για την ΕΔΥΕΘ και 20 ευρώ για τον «Ριζοσπάστη».
  • Στη μνήμη του φίλου και συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ προσφέρουμε 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Θόδωρος και Πολυτίμη Καζέλη

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ προσφέρω στο ηρωικό ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παπάφη - Δόξας, αντί για στεφάνι.

Μαριάννα Γεωργιάδη

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, που ήταν μεγάλη μου τιμή που τον γνώρισα σ' αυτήν τη ζωή, προσφέρω στο ηρωικό ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παπάφη - Δόξας, αντί για στεφάνι.

Κατερίνα Γεωργιάδου

  • Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ προσφέρω στο ηρωικό ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παπάφη - Δόξας, αντί για στεφάνι.

Δόμνα από την Κορομηλιά Κιλκίς

  • Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου και φίλου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ προσφέρουμε στο ηρωικό ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παπάφη - Δόξας, 200 ευρώ αντί για στεφάνι.

Φώτης και Ελένη Γεωργιάδη

  • Τον φίλο και σύντροφο ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ τον έζησα από πολύ κοντά. Υπήρξε σύντροφος με ακέραιο χαρακτήρα, συλλογικός, συνεργάσιμος και συνεπής στις αποφάσεις των οργάνων, αγωνιστής με ανθρώπινες ευαισθησίες. Δεν ταλαντεύτηκε στις πολλές δύσκολες καμπές που πέρασε το ΚΚΕ. Λειτουργούσε χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας και σκοπιμότητας, ήταν ένας αληθινός ιδεολόγος κομμουνιστής, παράδειγμα προς μίμηση.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
Θα μας λείψει το προσκλητήριο των αγώνων, όμως άφησε παρακαταθήκη αγωνιστική που θα μεταλαμπαδευτεί στις επόμενες γενεές συντρόφων. Θα τον θυμόμαστε για όλα όσα έχει προσφέρει αφιλοκερδώς και αγόγγυστα, μέσα από την Επιτροπή της ΕΔΥΕΘ της οποίας ήταν πρόεδρος και από διάφορες άλλες χρεώσεις κομματικές που είχε, για την ανάπτυξη του ειρηνικού κινήματος και της οργανωμένης πάλης του εργατικού κομμουνιστικού κινήματος της χώρας μας και όχι μόνο, για το καλώς νοούμενο συμφέρον των ανθρώπων. Η φυσιογνωμία του προσώπου του, το ανθρώπινο γέλιο του και τα φιλιά του, θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όσων είχαν την τύχη και τη χαρά να τον γνωρίσουν από κοντά και να συνεργαστούν μαζί του.

Ακριβέ μας φίλε και σύντροφε ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, αναπαύσου εν ειρήνη, να είναι ελαφρό το χώμα που σε σκεπάζει. Υποβάλω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια, τη γυναίκα σου Εύα, τα παιδιά του Φανή και Χρήστο και στους οικείους σου. Προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς στη μνήμη σου αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.

Κώστας Χάρης. Θεσσαλονίκη 16/1/2017

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΣΜΙΔΗ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, στελέχους του ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρουμε, όπως ο ίδιος το ήθελε, 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Σιδηροκάστρου.

ΡΟΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΡΟΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Η σύζυγος Μάρθα και τα παιδιά

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Γενάρη συμπληρώνονται 26 χρόνια που έχασα τον σύντροφό μου ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΚΩΣΤΑ, αγωνιστή από τα γυμνασιακά του χρόνια. Επαιρνε μέρος σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, πλάι στο ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του. Ηταν μέλος του ΔΣ στο Σύλλογο Λογιστών Θεσσαλονίκης, από τα ιδρυτικά μέλη του. Για ένα διάστημα έκανε εξορία, χωρίς να λυγίσει. Στην αξέχαστη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ροτόντας Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα του Μαρία Καρακασίδη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγωνίστριας της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης ΜΑΥΡΕΤΤΑΣ ΚΟΓΚΑ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης - Υμηττού.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23/1/2008 «έφυγε» ο μαχητής του ΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δημ. ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗΣ, από το Μουζάκι Καρδίτσας. Στη μνήμη του τα παιδιά του, Νατάσα και Σπύρος Μιχαήλ, και τα εγγόνια του, Αφροδίτη και Κατερίνα Μιχαήλ, προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ναυπλίου, 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΗ και της αδερφής του ΦΙΛΙΩΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗ, από την Ικαρία, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Τα παιδιά του Βαρβάρα και Ελένη, τα εγγόνια του Μανώλης και Χρήστος

ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου της ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΝΟΥ που ήταν πιστός φίλος του Κόμματος, η Ολγα Δάσιου προσφέρει 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Καθηγητών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Σαν σήμερα, στις 22 Γενάρη 2015, χάσαμε την αγαπημένη μας αδελφή και θεία ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ, μία απώλεια που ακόμη μας γεμίζει βαθιά θλίψη.

Δέκα χρόνια πριν, στις 27 Γενάρη 2005, είχαμε βιώσει ακόμη μια μεγάλη απώλεια, αυτή του αδελφού της ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ.

Η φασιστική κατοχή, βρήκε παιδάκι τη Βασιλική και έφηβο τον Κώστα, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός τους οργανώθηκε στην Αντίσταση. Τη χαρά της απελευθέρωσης ακολούθησε ο εμφύλιος, οι εξορίες του αδελφού τους, η στράτευση του Κώστα σε τάγματα ανεπιθύμητων.

Κομμουνιστές και τα δύο αδέλφια, παρέμειναν κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, πιστοί στις ιδέες τους και στο ΚΚΕ που τις αντιπροσώπευε μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Παρά το πέρασμα του χρόνου, νιώθουμε να μας περιβάλλει η αγάπη τους, σαν να είναι ακόμη κοντά μας. Στη μνήμη τους, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνος - Κολωνού 150 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Ο αδελφός τους Νίκος Παλούμπης

Η ανιψιά τους Ιωάννα Ν. Παλούμπη

***

ΦΩΤΟ

Σαν σήμερα, συμπληρώνονται εννέα χρόνια από τότε που «έφυγε», ο σύντροφος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Για τη δράση του, φυλακίστηκε 17 χρόνια. Πιστός μέχρι το τέλος στην πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Στη μνήμη του, η σύζυγός του Ευαγγελία Ζαμπούνη και τα παιδιά του, προσφέρουν στο ΚΚΕ, 150 ευρώ.

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 9/11/2012 «έφυγε» από τη ζωή ο ΟΘΩΝΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, μέλος του ΚΚΕ έως το τέλος του. Σε όλη του την πορεία βρέθηκε μπροστά σε αγώνες, διεκδικώντας κατ' εξοχήν κοινωνικά και άλλα δικαιώματα. Διώχθηκε, κυνηγήθηκε, φυλακίστηκε και εξορίστηκε.

Αταλάντευτος και σεμνός κομμουνιστής, δεν υποχώρησε και δεν λοξοδρόμησε. Παρέμεινε πιστός και πάλεψε με συνέπεια για τα ιδανικά του Κόμματος. Στήριξε επί πολλά έτη τον κλάδο των δικαστικών επιμελητών, βοηθώντας για την επίλυση και όχι μόνο προβλημάτων. Υπήρξε ήρεμος άνθρωπος και καλός οικογενειάρχης.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Ελένη και ο γιος του Σωτήρης προσφέρουν μέσω ΚΟΒ δικαστικών επιμελητών 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 18 Γενάρη συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΣΑΠΑΛΟΓΛΟΥ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, μακρονησιώτης και οπαδός του ΚΚΕ μέχρι το θάνατό του. Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη των ΣΑΒΒΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ, δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, και ΜΗΤΣΟΥ ΣΦΑΝΤΟΥ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας.

Η σύζυγός του Ελένη και ο γιος του Θανάσης Κασαπαλόγλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 9/1/2017 συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από όταν «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μου σύζυγος και συντρόφισσα ΖΩΗ ΜΠΑΣΤΑ. Στη μνήμη της, ο σύζυγός της μπάρμπα Γιώργης, προσφέρω για ενίσχυση στο τιμημένο ΚΚΕ για τους αγώνες και τις θυσίες του, για να μπορέσει να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στο λαό, το ποσό των 200 ευρώ.

Επίσης, προσφέρω ακόμα στο Κόμμα το ποσό των 20 ευρώ στη μνήμη της ανιψιάς μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΠΑΣΤΑ (Καλμίρι) που πέθανε σε ηλικία 53 ετών στις 10/11/2016.

Ακόμα προσφέρω στη μνήμη όλων όσοι δολοφονήθηκαν τον Φλεβάρη και Μάρτη του 1948 στην Μακρόνησο, αγωνιστών κομμουνιστών του 1ου Τάγματος, 20 ευρώ μέσω της ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ.

ΡΑΠΤΑΚΗ - ΘΕΡΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
ΡΑΠΤΑΚΗ - ΘΕΡΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
Μπάρμπα Γιώργης Μπάστας, Αγιος Λέοντας, Ζάκυνθος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 12/9/1991, και της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗ, οπαδού του ΚΚΕ που «έφυγε» από τη ζωή στις 20/1/2009, τα παιδιά τους, Χρήστος και Καίτη Λεμπέση, η νύφη τους Ιωάννα Ζαχαριάδου, τα εγγόνια και τα δισέγγονά τους, προσφέρουν 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΙΩΣΗΦ ΒΗΣΣΑΡΙΟΝΟΒΙΤΣ ΣΤΑΛΙΝ, παντοτινού καθοδηγητή των πράξεών μας, και στη μνήμη των κομμουνιστών γονιών μου ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΙΟΥΛΑΝΗ, προσφέρω στο ηρωικό Κόμμα μας το ποσό των 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

σ. Γιάννης Κιουλάνης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συζύγου μου ΛΥΓΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, μαχήτριας του ΔΣΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Σύζυγος, παιδιά, εγγόνια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή, του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και των κατοπινών αγώνων του λαού μας ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, η γυναίκα του Πανάγιω και οι οικογένειες των κοριτσιών του Γεωργίας και Ελευθερίας προσφέρουν στο Κόμμα μας 230 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του αγωνιστή της αριστεράς ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΟΒΑ. Γεννήθηκε το 1931 στην Πρέβεζα από φτωχή αγροτική οικογένεια και από μικρός εντάχθηκε στο κίνημα, πρώτα στην ΕΠΟΝ, στη συνέχεια στην ΕΔΑ και μεταδικτατορικά στο ΚΚΕ. Πήρε ενεργά μέρος στο αγροτικό και συνεταιριστικό κίνημα της περιοχής της Πρέβεζας.

Τιμώντας τη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ.

ΛΥΓΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΛΥΓΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Νόβας Μιχάλης - Σταύρος Αμάραντος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αδερφής μου ΕΛΕΝΗΣ ΤΡΑΤΡΑ προσφέρω 150 ευρώ στην ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου για την Οικονομική Εξόρμηση.

Οικογένεια Δημήτρη Μαυρίκη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΡΟΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, που «έφυγε» το 2001 και ΡΟΖΗ ΕΥΘΥΜΙΑΣ, που απεβίωσε στις 20/1/2014, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, τιμώντας τα 70 χρόνια του ΔΣΕ και τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς.

Τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και τα δισέγγονά τους.

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Γενάρη 2017 συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από το θάνατο της πολυαγαπημένης μας ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ ΘΕΡΜΟΥ - ΡΑΠΤΑΚΗ. Η Λιάνα, όπως όλοι την αποκαλούσαν, στη σύντομη ζωή της, συμμετείχε ενεργά στο λαϊκό μαζικό κίνημα στο Χαϊδάρι και ιδιαίτερα στο γονεϊκό, αυτοδιοικητικό. Από μικρή ηλικία οργανώθηκε στην ΚΝΕ και αργότερα στο ΚΚΕ. Πάντα με το χαμόγελο και με αισιοδοξία, ακόμη και όταν αρρώστησε, υπηρέτησε με συνέπεια, τα δίκαια της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Η απώλειά της, βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένειά της, τους συντρόφους, τους φίλους και τους γνωστούς της. Αξιομνημόνευτο το ήθος και η αξιοπρέπειά της, η περήφανη στάση ζωής της, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Στη μνήμη της, οι γονείς της Πηνελόπη και Ηλίας Θερμός και ο αδελφός της, Ανδρέας Θερμός, προσφέρουν στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ και μπροστά στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος, 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ «902».

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ και της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΟΧΥΛΑ, αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, οι οποίοι έμειναν όρθιοι, αγωνιζόμενοι στον «Κόκκινο Βράχο», στην Ικαριά, προσφέρουμε 400 ευρώ στο Κόμμα τους.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

Στη μνήμη των συντρόφων, συναγωνιστών ΜΗΤΣΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΟΥ, ΜΗΤΣΟΥ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΓΕΜΕΛΟΥ, ενόψει των 100 χρόνων του ΚΚΕ και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ναυπηγείων της Οργάνωσης Βιομηχανίας της ΚΟΑ.

Δημήτρης Γαλανόπουλος

***

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού καθώς και των 64 μελών του θρυλικού μουσικοχορευτικού συνόλου του Κόκκινου Στρατού «ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΦ», που έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα, προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ πόλης Σπάρτης, το ποσό των 200 ευρώ.

Γιώργος Φουσκετάκης


ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

ΤΣΑΝΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΑΝΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΣΑΠΑΛΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΚΑΣΑΠΑΛΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΕΜΠΕΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΛΕΜΠΕΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΗΡΗ
ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΗΡΗ

ΟΘΩΝΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
ΟΘΩΝΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

ΡΟΖΗ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΡΟΖΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΖΩΗ ΜΠΑΣΤΑ
ΖΩΗ ΜΠΑΣΤΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΝΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΝΟΣ

ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΒΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΒΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΤΡΑΤΡΑ
ΕΛΕΝΗ ΤΡΑΤΡΑ

ΜΑΥΡΕΤΤΑ ΚΟΓΚΑ
ΜΑΥΡΕΤΤΑ ΚΟΓΚΑ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2023-01-21 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2022-01-08 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2019-01-19 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2017-12-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2017-02-05 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2014-10-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ